evet ama bunu tek başına veya grupla yapamazsın çok zor.. yurtdışındakiler şanslı çünkü etrafında buna elverişli bayanlar var. bizde yok... gerçekten yok.. sen bi bayanı biyere kapatıp bunu yapmaya kalkarsan bide bu olay duyulursa rezil rüsva olursun. o yüzden grup kurmak biraz zor iş ya... bu yaşıma rağmen 5 yıldır ilgileniyorum bu olayla sanal alemde.. ama dediğim gibi, birine öyle bi muamele yapmak için onunda bilmesi lazım bunları..
bundan bikaç sene önce show tvdeki şakamatik programında yaptılar, sunucuyu mu bi ünlüyü mü ne canlı yayında bağlayıp gıdklamışlardı.. o videoyu arıyorum bulamıyorum hiçbiyerde..
hi everybody...
turkishtickling....bir turkle ayni ortamda bulunmak ne guzel...tickling uzerine hikayeler ile ilgileniyorsun sanirim.benim yazdigim birkac hikaye var bu konuda...ingilizcemi yeni gelistirdim.burada pek paylasim firsatim olmadi.fakat istersen sana yollarim hikayeyi..
alsarar sende mi türksün.. türk sayısı giderek artıyor bu çok güzel bi haber
siberalem.com'da turkish tickling diye bi grup var ilgilenen varmı? ben yeni kaydoldum ama pek bi aktiflik sözkonusu değil ama ilginç resimler var. gerçekten çok hoşuma gitti....
evet bende türküm..🙂
bahsettiğin gruptan haberim yoktu.bende şimdi bakacağım.aslında artık gruplaşmalıyız...ben sizi o halde sitemize davet edeyim. www.faneti.net türkiyede bir ilki gerçekleştirip bir fetiş portalı kurduk.gerçi yeni değiliz.oldukça uzun süredir var bu forum.sizde haber edinmişsinizdir...orası aslında ayak fetişizmini öne çıkaran bir forum.bu durum tabi üyelerin isteği ve zevkleri doğrultusunda oluşuyor...ama tickling konusuna değinen birçok kişi var.emin olun oradan kendiniz gibi zevkdaşlar bulabilrisiniz...bekliyorum.orada da aynı nickle üyeyim...umarım görüşürüz.
bilmez olur muyum...ben aslında ayakların her türlüsünden hoşlanırım.yani worship, stocking, socks, bondage, tickling....sadece footjob filan pek ilgimi çekmez o kadar....gerçi hep internet ile sınırlı kalıyorum bu konuda, ama napalım.en azından kendim gibi zevklleri olan kimselerle tanışıyorum...msn filan kullanırmısınız.
maalesef msni tek kullanmıyorum o yüzden böyle birebir kimseyle irtibata geçemiyorum.. e bu olayıda kendi içime atıyorum malum.. faneti.comda tickling ile ilgili pek bişey yok ya..
bu arada bizden başka birkaç türk daha var ama eminim çekindikleri için bişey yazmıyorlar.
dediğim gibi faneti.net ayak fetişizmini ağırlıklı olarak yaşıyor....orada var bikaç tickling meraklısı ama onlarda azınlıkta. 🙂
bende yaklaşık 5 yıldır nette ne kadar tickling sitesi varsa hepsini gezmeye çalışıyorum.yinede yeni keşfettiğim birçok site var.klipler resimler ne bulursam topluyorum.